2022 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Başlıyor--

20 Ocak 2023 Cuma

2022 Proje Dönemi Erasmus+  Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği I. Çağrı başvuruları 23 Ocak 2023 Pazartesi başlıyor! Başvurmak isteyen öğrencilerimiz 23 Ocak – 6 Mart 2023 tarihleri arasında erasmusbasvuru.ua.gov.tr sayfasından e-devlet şifreleriyle giriş yaparak başvurularını tamamlayabilirler.

Başvurular hakkında detaylı bilgi için Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi  https://erasmus.tarsus.edu.tr/tr/news-detail/yeni-donem-erasmus-ogrenci-hareketlilikleri-staj-ogrenim-basvurulari-basliyor/13709 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.