99. Yılında Cumhuriyet Konferansı--

26 Ekim 2022 Çarşamba - Görüntülenme: 783

Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yıl dönümü kapsamında Üniversitemiz Merkez Kampüsünde “99. Yılında Cumhuriyet” konulu konferans düzenlendi. 26.10.2022 tarihinde düzenlenen konferansa, Üniversitemiz öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Yoğun katılımın olduğu konferans Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Program İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Halil Kanadıkırık’ın Cumhuriyetin anlam ve önemine dair sunumuyla devam etti. Dr. Öğr. Üyesi Kanadıkırık konuşmasında Cumhuriyet fikrinin tarihsel gelişimine değinerek, bu tarihsel süreçte Türkiye’nin çağdaş dünyadaki yeri ve önemine dair bilgiler verdi. Konferans Prof. Dr. Ali Deran’ın Dr. Öğr. Üyesi Halil Kanadıkırık’a teşekkür belgesinin takdimiyle sona erdi.