Organize Sanayi Bölgelerinde Yer Alan MYO Öğrencilerine Yönelik Proje Yazma Eğitimi Düzenlendi --

15 Kasım 2023 Çarşamba - Görüntülenme: 411

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda TÜBİTAK 2237 kapsamında “Organize Sanayi Bölgelerinde Kurulan Meslek Yüksekokullarında Eğitim Gören Ön Lisans Öğrencilerine Yönelik Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Yazma” eğitimi düzenlendi. Eğitimde; proje yazma ve araştırma sürecinde doğru kaynakların kullanımı, hazırlama ve yürütme, proje sonunda elde edilecek çıktıların değerlendirilmesi ve ürüne dönüştürülmesi sürecini kapsayan başlıklar ele alındı. Sanayi, üniversite ve proje destek ofisleri gibi farklı alanlarda uzmanlığını almış eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle; proje yükleme ve süreci yönetme, yöntem, iş paketlerinin oluşturulması, olası risk değerlendirmesi, bütçelendirme, başarı ölçütleri, araştırma yöntemleri, proje raporlama gibi konular uygulamalı ve detaylı bir şekilde katılımcılara aktarıldı.