Arş. Gör. Dr. Bekir Zengin’e Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu--

12 Aralık 2023 Salı - Görüntülenme: 776

Proje Başlığı: Bankacılık Sisteminde Finansal İnovasyon Faaliyetlerinin Araştırılması

Proje Yürütücüsü: Arş. Gör. Dr. Bekir ZENGİN
Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Finans ve Bankacılık Bölümü

Proje Burs Desteği: Romanya Hükümet Bursu (2023-2024 Akademik Yılı)
Araştırma Yapılacak Kurum: Timişoara Batı Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Bölümü, Romanya
Proje Süresi: 8 ay

Burs kapsamında, Romanya bankacılık sistemi ile Türkiye bankacılık sistemindeki gelişimin incelenmesi hedeflenmektedir. Yapılacak araştırma ile finansal inovasyonun bankacılık sistemine ne tür faydalar sağladığı ve özellikle yeni teknolojik ürünlerin bankacılık sistemine dâhil edilmesiyle nelere etki ettiği araştırılacaktır.