Rektör Aydın Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluştu--

17 Ocak 2024 Çarşamba - Görüntülenme: 592

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası Tecrübe Paylaşım Saati" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Rektör Aydın, söyleşide, kendi eğitim ve kariyer yaşamındaki tecrübelerinden bahsetti, öğrencilere eğitim yolculuklarında yol gösterici çeşitli anektodlar aktardı. Üniversite yaşamı ve başarılı bir gelecek için atılması gereken adımlara değinen Aydın, öğrencilere gelecek kariyer planlamalarına dair tavsiyelerde bulundu.