“Geleceğine Yön Ver Projesi” Kapsamında Lise Öğrencileri Tarsus Üniversitesini Ziyaret Etti--

17 Ocak 2024 Çarşamba - Görüntülenme: 706

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde lise öğrencilerinin gelecekteki kariyer planlamalarına katkı sağlaması, meslekler ile alakalı bilgi edinmelerine yönelik yürütülen ''Geleceğine Yön Ver Projesi" kapsamında Tarsus Sanayi ve Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Tarsus Üniversitesini ziyaret etti ve Rektör Prof. Dr. Orhan Aydın’la bir araya geldi.  Rektör Aydın ziyarette öğrencilerin gelecekteki meslek seçimlerine yönelik çeşitli tavsiyelerde bulunurken, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin akabinde öğrenciler üniversite birimlerini ve birimlere bağlı laboratuvarları ziyaret ederek akademik eğitim ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.