Tarsus Üniversitesi’nin temelleri 1992 yılında Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulan Tarsus Meslek Yüksekokulu ile atılmıştır. 2001 yılında Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi, 2005 yılında Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kurulmasıyla eğitim faaliyetlerini genişletmiştir.Bugün itibari ile 4 fakülte, 1 enstitü, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tarsus Üniversitesi

Türkiye Siber Vatan Programı Siber Güvenlik Eğitimi Başvurusu--

15 Ekim 2024 Salı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısı altında yürütülen Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı, üniversite öğrencilerinin siber güvenlik konusundaki farkındalıklarını artırmayı, potansiyel yetenekleri belirleyerek eğitim ve yetenek geliştirme faaliyetleriyle dijital ve siber güvenlik teknolojileri alanında kariyer planlamalarını teşvik etmeyi ve desteklemeyi amaçlamaktadır.


Siber Vatan Programı kapsamında düzenlenecek Siber Güvenlik Eğitimi başvuruları 25 Ekim 2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar yapılabilir. 


Türkiye Siber Vatan Programı ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.sibervatan.org/ adresinden ulaşılabilirsiniz. 


Programa başvuru için https://basvuru.sibervatan.org/mersin-2025-donemi-siber-vatan-programi-aamm3k  adresini ziyaret edebilirsiniz.

--