Tarsus Üniversitesi’nin temelleri 1992 yılında Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulan Tarsus Meslek Yüksekokulu ile atılmıştır. 2001 yılında Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi, 2005 yılında Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kurulmasıyla eğitim faaliyetlerini genişletmiştir.Bugün itibari ile 4 fakülte, 1 enstitü, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tarsus Üniversitesi

İpekyolu Kariyer Fuarı 2-3 Mayıs 2023--

26 Nisan 2023 Çarşamba

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde gerçekleştirilecek ve Tarsus Üniversitesi olarak paydaşı olduğumuz İpekyolu Kariyer Fuarı 2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecektir. 
On yedi üniversitenin paydaşı olduğu etkinlik, gençlerimizin iş ve staj mülakatları yoluyla işverenlerle buluşturulmasını ve istihdam olanaklarından faydalandırılmasını hedeflemektedir. Etkinlikte ayrıca kariyer yolculuklarına yönelik örnek olay çalışmaları, bilgilendirme toplantıları, atölye çalışmaları aracılığıyla iş hayatına yönelik deneyim kazanmaları amaçlanmaktadır. 
Fuar organizasyonuna katılmak isteyen gençler tüm süreçleri Yetenek Kapısı Platformu üzerinden takip edebilecektir.  Fuara katılım için kayıtlarını ve fuar kapsamında planlanan tüm iş-staj mülakatları ile özel etkinlik başvurularını sistem üzerinden gerçekleştirebilecektir. Bu nedenle gençlerin, Platformdaki profillerini eksiksiz olarak doldurmaya özen göstermeleri önem taşımaktadır.

İpekyolu Kariyer Fuarı hakkında detaylı bilgi için https://ipekyolukaf.hku.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Fuara Başvuru için https://www.yetenekkapisi.org adresini ziyaret edebilirsiniz

--