Tarsus Üniversitesi’nin temelleri 1992 yılında Mersin Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulan Tarsus Meslek Yüksekokulu ile atılmıştır. 2001 yılında Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi, 2005 yılında Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kurulmasıyla eğitim faaliyetlerini genişletmiştir.Bugün itibari ile 4 fakülte, 1 enstitü, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tarsus Üniversitesi

Güney Kariyer Fuarı-GÜNKAF 23-24 Şubat 2024--

14 Aralık 2023 Perşembe

Güney Kariyer Fuarı-GÜNKAF 23-24 Şubat 2024
“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Bu yıl Tarsus Üniversitesi’nin paydaşları arasında olduğu Güney Kariyer Fuarı-GÜNKAF, 23-24 Şubat 2024 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. 
Ev sahibi üniversiteyle birlikte on üç üniversitenin paydaşı olduğu etkinlik, gençlerimizin iş ve staj mülakatları yoluyla işverenlerle buluşturulmasını ve istihdam olanaklarından faydalandırılmasını hedeflemektedir. Bununla birlikte GÜNKAF’24; İş, staj başvurularının yanı sıra kariyer söyleşileri, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonlarının da yer aldığı birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaktır.
Fuar organizasyonuna katılmak isteyen gençler tüm süreçleri Yetenek Kapısı Platformu üzerinden takip edebilecektir.  Fuara katılım için kayıtlarını ve fuar kapsamında planlanan tüm iş-staj mülakatları ile özel etkinlik başvurularını sistem üzerinden gerçekleştirebilecektir. Bu nedenle gençlerin, platformdaki profillerini eksiksiz olarak doldurmaya özen göstermeleri önem taşımaktadır.
Fuara katılmak için https://www.yetenekkapisi.org adresini ziyaret edebilirsiniz

--