TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın Üniversitemizi Ziyareti--

13 Aralık 2021 Pazartesi - Görüntülenme: 3083

TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal,  “Geleceğimizin Gücü Gençlerimizle Birlikte Başaracağız” başlıklı etkinlikte öğrencilerimizle, “Türkiye Ar-Ge ve Yenilik Ekosistemi” başlıklı konferansta Hocalarımızla bir araya geldi. Prof. Dr. Mandal, öğrencilerimiz ile yapılan etkinlikte  kendi hayatından da kesitler sunarak başarılı bir kariyer için nelerin önceliklendirilmesi gerektiği, değişen teknoloji, ihtiyaç ve beklentiler, önümüzdeki dönemlerde öğrencilerin önüne çıkacak fırsatlar ve benzeri konularla ilgili öğrencilerimizle ile sohbet etti. Hocalarımız ile bir araya geldiği konferansta ise Pof. Dr. Mandal, ülkemiz Ar-Ge ve yenilik ekosistemi ve TÜBİTAK destekleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Aydın, bu anlamlı ziyaretten dolayı TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal' a teşekkür etti.