23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı--

22 Nisan 2019 Pazartesi - Görüntülenme: 3999

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla açılan Meclisimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyor;

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor;

Güçlü, müreffeh ve lider bir Türkiye idealini gerçekleştirecek ve geleceğe taşıyacak çocuklarımızın ve dünyanın tüm çocuklarının bu müstesna bayramını tebrik ediyorum.

Prof.Dr. Orhan AYDIN