YDK Üyelerinden Üniversitemize Ziyaret--

10 Ekim 2019 Perşembe - Görüntülenme: 4698

Yükseköğretim Denetleme Kurulu üyeleri Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti. Bitlis Eren Üniversitesi Kurucu Rektörü olan Prof. Dr.  Mahmut Doğru ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kurucu Rektörü olan Prof. Dr. İrfan Aslan üniversite kuruluş sürecindeki deneyimlerini paylaşarak Rektörümüze ve Üniversitemize başarı dileklerini ilettiler.

Rektör Aydın, Üniversitemiz hakkında genel bilgiler vererek; ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Prof. Dr. İrfan Aslan ‘a teşekkür etti.