Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın Üniversitemizi Ziyareti--

30 Mart 2022 Çarşamba - Görüntülenme: 3352

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Rektörümüz Prof.Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarete,  Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Türkiye Kamu-Sen  Mersin Temsilcisi Metin Ercan, Türk Eğitim-Sen Tarsus Şube Başkanı Yaşar Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Rektör Aydın, Üniversitemizin mevcut durumu, akademik programlar, devam eden proje ve çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Rektör Aydın, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve ekibine teşekkür etti.