TÜBİTAK 2218 Yurtiçi Doktora Sonrası Araştırma Bursu --

08 Eylül 2022 Perşembe - Görüntülenme: 1188

Proje Başlığı: Stronsiyum Tabakalara Nano Boyutta Evropiyum Katkılanan Bi1.7Pb0.3Sr2Ca2Cu2.75Na0.25Oy Seramik Süperiletkenlerin Fiziksel, Manyetik ve Mekaniksel Özellikleri

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ersin AYTEKİN

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Elektronik ve Otomasyon Bölümü

Mekatronik Programı

Araştırma Yapılacak Kurum: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, 18 Ay

“Stronsiyum Tabakalara Nano Boyutta Evropiyum Katkılanan Bi1.7Pb0.3Sr2Ca2Cu2.75Na0.25Oy Seramik Süperiletkenlerin Fiziksel, Manyetik ve Mekaniksel Özellikleri” adlı projede süperiletken malzemeler hazırlanarak; fiziksel, manyetik ve mekaniksel özellikleri araştırılacaktır.