1-7 Ekim Emzirme Haftası Paneli--

06 Ekim 2022 Perşembe - Görüntülenme: 1195

Tarsus Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Tarsus Devlet Hastanesi işbirliği ile düzenlenen “1-7 Ekim Emzirme Haftası” Paneli 4 Ekim 2022 tarihinde hastane konferans salonunda gerçekleştirildi.
Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadık Emre Direk’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, moderatörlüğünü Tarsus Üniversitesi Ebelik Bölümü’nden Doç. Dr. Eylem Toker’in yaptığı, Arş. Gör. Seda Güray’ın “Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinde Emzirmenin Önemi” konulu sunumuyla devam etti. Moderatörlüğünü Tarsus Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dursun Gölge’nin yürüttüğü panelin ikinci oturumu Devlet Hastanesi emzirme polikliniği hemşirelerinden Neşe Can Özcan’ın “Tarsus Devlet Hastanesi Emzirme Relaktasyon Polikliniği Uygulamaları” konuşmasıyla devam etti. Panel soru cevap bölümünün ardından teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.