Üniversitemizde Dış Ticaret Sohbetleri Düzenlendi--

29 Kasım 2022 Salı - Görüntülenme: 756

Üniversitemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULUTAM) tarafından ‘Dış Ticaret Sohbetleri’ düzenlendi.
Tarsus Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreteri Mehmet Ali Erkan konuk oldu. Düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, üniversitemiz öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Aydın etkinlikteki konuşmasında Tarsus Üniversitesi ve AKİB işbirliğine değinerek, AKİB Genel Sekreteri Erkan’a söyleşiye katılımları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Dış Ticaret Sohbetleri etkinliğinde AKİB’in çalışmalarını ve sektör tecrübelerini aktaran Genel Sekreter Erkan konuşmasında; dış ticaret bilinci ve kültürü, ülkemizin kalkınma ve ihracat konularına değindi. AKİB’ in geniş bir bölgeye hizmet verdiğine değinen Erkan, öğrencilere dış ticarette ihtisaslaşmanın önemine dair tavsiyelerde bulundu. Söyleşi soru-cevap bölümü sonrası katılımlarından dolayı Mehmet Ali Erkan’a teşekkür belgesinin takdimiyle sona erdi.