Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Gülden Gökşen, Ufuk 2020 Programı “H2020-EU.1.3. - EXCELLENT SCIENCE - Marie Skłodowska-Curie Actions, H2020-EU.1.3.3. - Stimulating innovation by means of cross-fertilisation of knowledge” bileşeni altında yer alan çağrı kapsamında sunulmuş olan “INTACT - Innovation in truffle cultivation, preservation, processing and wild truffle resources management” başlıklı projede yer alarak çalışmalara katkı sağlayacak.
INTACT konsorsiyumu; Avrupa Birliği üye ülkelerine ait dört akademik olmayan kuruluş ve sekiz akademik kurum, ilişkili ülkelere ait iki akademik kurum ve üçüncü ülkelere ait beş ortak kuruluştan oluşmaktadır. Ortak sektörler ve disiplinlerarası değişim programı 19 üyeyi içerecek, kısa ve uzun dönemli personel değişim dönemleri aracılığıyla gerçekleştirilecektir.
Proje hakkında detaylı bilgi için proje web sitesini ziyaret edebilirsiniz:
http://intactproject.eu/
--