Üniversitemizde Akademik Birimlerin Akreditasyon Sürecine Yönelik Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi--

21 Eylül 2023 Perşembe - Görüntülenme: 608

Üniversitemizin akademik birimlerinin akreditasyon süreçlerine yönelik 18-19 Eylül 2023 tarihlerinde hizmet içi eğitim verildi. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Adem Akbıyık tarafından verilen eğitimde teorik ve uygulamalı olarak akredite süreçleri ele alındı. İki gün boyunca süren ve Tarsus Üniversitesi akademisyenlerinin yer aldığı programda; eğitim-öğretim faaliyetleri, ölçme ve değerlendirme, eğitimde kalite güvencesi, öğrenme güvencesinin sağlanması süreci gibi çeşitli konu başlıkları yer aldı.