Üniversitemizde Uluslararası Ticaret ve Lojistik Sektör Kariyer Günü Düzenlendi--

09 Kasım 2023 Perşembe - Görüntülenme: 560

Üniversitemizde Uluslararası Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kariyer Mezun Ofisi iş birliğiyle kariyer günü düzenlendi. “Sektör Kariyer Günü: Uluslararası Ticaret ve Lojistik” adıyla 8 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen etkinliğe sektörden temsilciler ve farklı firmalarda çalışan mezunlarımız konuk oldu. Etkinliğin açış konuşmalarını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Deran ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sami Süygün gerçekleştirirken etkinlik programında panel, atölye çalışmaları, mezun sohbetleri ve firmalarla kariyer buluşmaları yer aldı.
Panelde Uluslararası Ticaret ve Lojistik sektöründen Altun Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Murat Aslan ve Pakyürek İnsan Kaynakları Müdürü Erhan Çoban konuk olarak yer aldı. Konuklar lojistik sektörü ve kariyer planlama ile çalışma hayatına yönelik bilgileri izleyicilerle paylaştı. Mezun sohbetlerinde ise Üniversitemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nden 12 mezunumuz işe giriş süreçleri ve çalışma hayatına ilişkin deneyimleri anlattılar. Sektör Kariyer Günü etkinliği panel ve mezun sohbetlerinin ardından firma stantlarında bilgilendirme ve atölye çalışmaları ile devam etti.