Tarsus Üniversitesi Sektör Kampüste Programının Paydaşı Oldu--

23 Şubat 2024 Cuma - Görüntülenme: 299

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu arasında sanayi sektörünün talepleri ve ihtiyaçları çerçevesinde üniversitelerde dersler verilmesine ilişkin protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Tarsus Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde geliştirilen “Sektör Kampüste Programı”nın paydaşları arasında yerini aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Milli Teknoloji Akademisi çatısı altında yürütülen programla üniversite öğrencilerine Türkiye’nin öncü firmalarına ulaşabilme ve firma temsilcilerinden ders alabilme imkânı sunuluyor. Milli Teknoloji Hamlesi’ne yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan “Sektör Kampüste Programı” kapsamında Tarsus Üniversitesi öğrencileri, sektörün önde gelen firma temsilcilerinden dersler alarak güncel bilgileri sektör profesyonellerinden öğrenebilme imkânına sahip oluyor.