Cezayir University Centre of Naama Öğretim Üyesi Mühendislik Fakültesine Konuk Oldu--

08 Mart 2024 Cuma - Görüntülenme: 378

Üniversitemizin Erasmus+ KA171 Proje ortakları arasında yer alan University Centre of Naama’da (Cezayir) öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Merabet Boualem, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne konuk oldu. Cezayir’in önde gelen üniversiteleri arasında yer alan University Centre of Naama’da Elektronik Mühendisliği bölümünde dersler veren Dr.Boualem, personel ders verme hareketliliği kapsamında, Elektrik-Elektronik bölümümüzde lisans öğrencilerine "Semiconductors" başlıklı ders verirken, Mühendislik Fakültemiz öğretim üyelerine "Energy Production and Storage, Electronics and Photonics, Bioinspired Materials and Systems, and Green Technologies" başlıklı seminer sunumu gerçekleştirdi.Bununla birlikte, University Centre of Naama'da Elektronik Mühendisliği alanında doktora eğitimine devam eden Mimouna Mouna Hadjadj aynı proje kapsamında çalışmalar yapmak üzer dört ay süre ile üniversitemizde konuk olacak ve çalışmalarını Dr. Öğr. Üyesi Serhat Obuz danışmanlığında sürdürecektir.