Lisans Çocuk Gelişim Bölümü Öğrencilerine Yönelik Eğitim Düzenlendi--

19 Mart 2024 Salı - Görüntülenme: 181

Tarsus Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi S. Seda Bapoğlu Dümenci yürütücülüğünde TÜBİTAK 2237-A programı kapsamında Lisans Çocuk Gelişimcilerin Kariyer Planlaması konulu eğitim düzenlendi. Çevrim içi düzenlenen eğitimde, çocuk gelişimi bölümü lisans öğrencileri alanlarında uzmanlaşmış meslektaşlarıyla bir araya geldi. Bu sayede öğrenciler sağlık, eğitim, sosyal hizmetler, akademi gibi farklı çalışma alanlarına ilişkin uzman deneyimlere sahip kişilerle etkileşimde bulunarak kariyer gelişimlerine destek aldılar.