Kariyer Gelişimi ve Fırsatlarının Ele Alındığı Panel Üniversitemiz Konferans Salonunda Düzenlendi--

14 Mayıs 2024 Salı - Görüntülenme: 332

Tarsus Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğu, Proje Ofisi, Kariyer ve Mezun Ofisi iş birliği ile düzenlenen “Yeteneğin Buluşma Noktası Geleceğine Yön Ver” başlıklı panelin moderatörlüğünü ve sunuculuğunu Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencileri Kardelen Yüce ve Buse Koç üstlendi. Panelde; Fatmanur Sağmen (Yalın Ofis Yöneticisi, Göktekin Yapı & Yalın Enstitü), Birce Gökmen (Arkas Lojistik İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı),  Burcu Halaçoğlu ( Former Deniz Acenteliği İnsan Kaynakları Yöneticisi), Sinem Yüksekbaş (Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı ICF Profesyonel Koç-PCC ISS Türkiye) yer aldı. Sektörün önde gelen İK yöneticileri; öğrencilerimizle iş hayatı süresince karşılaşabilecekleri durumlar, elde edilebilecek fırsatlar, doğru seçimlerin önemi üzerinde bilgi paylaşımında bulundu.

Haber : Tarsus Üniversitesi Bilgi ve İletişim Ofisi