Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Türkiye Serabral Palsi Vakfı İş Birliğinde “Konumuz: Serebral Palsi” Semineri--

03 Haziran 2024 Pazartesi - Görüntülenme: 447

Tarsus Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Türkiye Serabral Palsi Vakfı iş birliğinde Serebral Palsi'nin tanı ve tedavisinde yenilikleri ele alan “Konumuz: Serebral Palsi” Semineri düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ev sahipliğinde, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen seminerde alanın uzmanları bir araya geldi,  interaktif oturumlarla Serebral Palsi; psikoloji, ortopedi, üroloji, ağız ve diş sağlığı, fizyoterapi ve özel eğitim alanlarında geniş bir perspektiften ele alındı. Serebral Palsi konusunda güncel bilimsel gelişmeleri değerlendirmek ve toplum nezdinde farkındalık yaratmak amacıyla yılda iki kez Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenen “Konumuz: Serebral Palsi” Seminerleri’nin Tarsus Üniversitesi ayağında ayrıca Serebral Palsi’li bireylere ücretsiz konsültasyon hizmeti sunuldu.

Haber: Tarsus Üniversitesi Bilgi ve İletişim Ofisi